skip to Main Content
There is nothing to show here!
Slider with alias slider-1-1 not found.

Què és el programa Cap a la mobilitat sostenible?

El programa de preacceleració Cap a la mobilitat sostenible! de la Cambra de Comerç de Barcelona impulsa projectes d’emprenedoria en l’àmbit de les diferents aplicacions i tecnologies relacionades amb la mobilitat sostenible.

Què oferim?

Formació

7 blocs de formació (en format híbrid) en aspectes relacionats amb la tecnologia, la innovació, els models de negoci i la gestió empresarial.

Mentors

Equip de mentors multidisciplinar integrat per professionals de diferents sectors i àmbits de la gestió empresarial i la mobilitat.

Suport i networking

Els participants podran accedir a:

 • Oportunitats de contacte amb els membres del Hub Industrial de Mobilitat Sostenible, integrat per rellevants entitats de diferents sectors
 • Possibilitat d’accés a la Xarxa de Negocis Cambra
 • Crèdits per fer ús dels espais físics del Hub Digital de la Cambra de Barcelona
 • Assessorament mitjançant els tècnics de la Cambra

Qui pot participar?

Professionals i entudiants emprenedors interessats en desenvolupar projectes relacionats amb la mobilitat sostenible amb base software o industrial, que presentin solucions en qualsevol de les tendències principals del sector:

 • motors elèctrics
 • mobilitat lleugera
 • solucions de darrera milla
 • noves fonts de càrrega o energia

Sobre el programa Primer

El Programa Primer respon a un dels grans reptes del Govern de la Generalitat de Catalunya: impulsar una emprenedoria territorial d’empreses basades en la innovació i la tecnologia que ampliï a tot Catalunya l’efecte del hub tecnològic de Barcelona de concentració d’empreses emergents.

Amb aquesta voluntat, promou i incentiva la participació d’entitats representatives de tot el territori, per tal d’assolir un creixement més sostenible i sense desigualtats territorials.

L’objectiu principal del Programa Primer de preacceleració és impulsar arreu de Catalunya la creació d‘startups basades en oportunitats i fortaleses del territori, per aconseguir una Catalunya més competitiva i territorialment equilibrada.

El programa, que compta amb el cofinançament del Fons social Europeu, ofereix suport a les persones emprenedores mitjançant el finançament de programes de formació i mentoria que impulsin la creació i creixement d’empreses basades en la innovació, la tecnologia i nous models de negoci.

Sobre la Cambra

La Cambra de Barcelona té una trajectòria de més de 30 anys recolzant la creació d’empreses mitjançant l’assessorament individualitzat i la formació a persones emprenedores en fases inicials dels seus projectes.

Des de l’any 2002 la Cambra ha format part del Programa de Apoyo Empresarial a las Mujeres de les Cambres de Comerç espanyoles; i els darrers 9 anys ha format part de la xarxa de recolzament a emprenedors del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, la Cambra col·labora amb diverses institucions de l’àmbit municipal amb interès amb mobilitat sostenible.

T’interessa participar en aquest programa? Contacta’ns  Informació bàsica sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679) Responsable del tractament: Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona. Finalitats: Respondre a les consultes i dubtes plantejats / Rebre comunicacions de la Cambra. Legitimació: Interès legítim d’atenció als usuaris / Consentiment. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per la resolució de la consulta. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'exposen a les Polítiques de Transparència de la Cambra . Més informació a Avís legal i política de privacitat

  Col·laboren en aquesta iniciativa

  Back To Top